Köpinformation

Betalningssätt
Ditt medlemskap kan betalas med Mastercard eller VISA. Varje månad dras 249 kr. exkl. moms från ditt kort och du mottar härefter nästa klubbmail.

Digital produkt
Som medlem i Länkklubben mottar du e-post och får således ingen fysisk produkt.

Returer och garanti
Då produkten är digital och personlig, föreskrivs ingen återbetalningsrät. Du har dock två års garanti.

Uppsägning
Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap i Länkklubben. I ditt kvitteringsmail finns en länk till ditt användarkonto hos Simplero.com. Här kan du avsluta medlemskapet genom att klicka på knappen “Uppsägning”. Därefter får du inte fler e-postmeddelanden från oss och ditt betalkort debiteras inte ytterligare.

Support och garanti
För att hålla kostnader och medlemspriset nere, har Länkklubben inte någon support. Det kan dock avtalas tid för betald support. Alla länkmöjligheter är just möjligheter och det finns inga garantier för att dina länkar publiceras vid alla möjligheter som ges. Alla länkmöjligheter är testade och vi säkerställer kontinuerligt att länkmöjligheterna fortfarande är aktiva. Det är i slutändan ägaren av respektive webbplats som avgör om din länk godkänns eller får lov att bli kvar på sidan. Du kan förbättra dina chanser genom att skriva bra texter, genom att ta dig tid till att gå igenom varje alternativ ordentligt samt att läsa igenom beskrivningen i mailet noggrant.

Länkklubben består främst av dofollow länkar, men det finns tillfällen där länkarna kommer att ha nofollow taggar. Gemensamt för alla länkar i Länkklubben är dock att de har positivt SEO värde för din webbplats.

Personlig information
De e-postmeddelanden du mottar från Länkklubben är ytterst personliga och får under inga omständigheter delas, säljas eller på annat vis göras tillgängliga för andra. Dessutom får du inte redigera mottagen post eller på något sätt ändra innehållet. Det är heller inte tillåtet att citera mottagen e-post utan att avtal angående detta ingåtts.

Kontaktinformation
Bondtofte & Co.
CVR: 33642911
Rugårdsvej 7,1
5000 Odense C
Tel. +45 7199 3990
E-post: kontakt@bondtofte.dk

Bankuppgifter
Bank: Sydbank
Reg. nr. 7040
Kontonummer. 0001625358
IBAN: DK1570400001625358
BIC-SWIFT: SYBKDK22